Котлеты из нежного и сочного мяса конины достаточно запечь в духовке при t 180-200 С в течении 13-15 минут и использовать для приготовления бургеров, можно подавать с крупами или салатами. Конина диетическое мясо с достаточно количеством легко усваиваемого белка, а так же микроэлементов. Без лактозы без глютена источник животного белка, питательных микроэлементов и полезныз жирных кислот.
Нәзік әрі шырынды жылқы етінен жасалған котлеттерді 200°C температурада 15 минут бойы пеште пісіру жеткілікті, содан кейін оларды бургерлер жасау үшін пайдалануға немесе жармалар мен салаттармен бірге ұсынуға болады. Жылқы еті – жеңіл сіңетін ақуызға және маңызды микроэлементтерге бай диеталық ет. Лактозасыз, глютенсіз, жануар ақуызының, қоректік микроэлементтердің және пайдалы май қышқылдарының көзі.
Tender and juicy horse meat patties only need to be baked in the oven at 200°C for 15 minutes and can then be used for making burgers or served with grains or salads. Horse meat is a dietary meat rich in easily digestible protein and essential micronutrients. Lactose-free, gluten-free, a source of animal protein, essential micronutrients, and healthy fatty acids.
Вес: 360 гр. 131 ккал / 14,8 белки / 7 жиры / 0,9 углеводы на 100 гр.